De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Uithof is € 5,033/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Uithof
-2.9%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Uithof is
35%
De woningprijzen in De Uithof zijn het afgelopen jaar toegenomen met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Uithof.

Als bezitter van een huis in De Uithof zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,033 per vierkante meter. Hiermee doet De Uithof het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente 's-Gravenhage. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Uithof voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Uithof in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in De Uithof is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Uithof in 's-Gravenhage.

In de wijk De Uithof in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,194 bewoners per vierkante kilometer en 870 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in De Uithof zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.