De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied wateringen is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied wateringen is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied wateringen.

Met een woning in Buitengebied wateringen zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied wateringen het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Westland. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied wateringen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied wateringen in Wateringen?

Een huis kopen in Buitengebied wateringen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied wateringen in Wateringen.

In de buurt Buitengebied wateringen in Wateringen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 199 inwoners per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied wateringen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wateringen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.