De gemiddelde vierkantemeterprijs in Erasmus Veld is € 5,177/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Erasmus Veld
6.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Erasmus Veld is
24%
De waarde van huizen in Erasmus Veld zijn het afgelopen jaar opgelopen met
25.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Erasmus Veld.

Als je investeert in een huis in Erasmus Veld zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,177 per vierkante meter. Hiermee doet Erasmus Veld het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Erasmus Veld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Erasmus Veld in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Erasmus Veld is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Erasmus Veld in 's-Gravenhage.

In de wijk Erasmus Veld in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,949 mensen per vierkante kilometer en 780 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Erasmus Veld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 355 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.