De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kampen is € 4,043/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Kampen
5.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kampen is
35%
De woningwaardes in Kampen zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Kampen.

Met een woning in Kampen zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,043 per vierkante meter. Hiermee doet Kampen het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente 's-Gravenhage. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kampen gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kampen in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Kampen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kampen in 's-Gravenhage.

In de buurt Kampen in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,276 inwoners per vierkante kilometer en 1,515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Kampen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 345 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.