De gemiddelde prijs per vierkante meter in Haagse Bos is € 4,679/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Haagse Bos
2.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Haagse Bos is
43%
De waarde van woningen in Haagse Bos zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Haagse Bos.

Als je woningbezitter wordt in Haagse Bos zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,679 per vierkante meter. Hiermee doet Haagse Bos het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,356 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Haagse Bos achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Haagse Bos in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Haagse Bos is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Haagse Bos in 's-Gravenhage.

In de buurt Haagse Bos in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 401 bewoners per vierkante kilometer en 275 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Haagse Bos zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 4% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 32% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.