De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bezuidenhout-Oost is € 4,652/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bezuidenhout-Oost
4.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bezuidenhout-Oost is
44%
De waarde van woningen in Bezuidenhout-Oost zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bezuidenhout-Oost.

Als je woningbezitter wordt in Bezuidenhout-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,652 per vierkante meter. Hiermee doet Bezuidenhout-Oost het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,356 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bezuidenhout-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bezuidenhout-Oost in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Bezuidenhout-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bezuidenhout-Oost in 's-Gravenhage.

In de buurt Bezuidenhout-Oost in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,813 bewoners per vierkante kilometer en 5,235 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bezuidenhout-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,060 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.