De gemiddelde prijs per vierkante meter in Voorhout is € 5,555/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Voorhout
-4.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Voorhout is
46%
De prijzen van woningen in Voorhout zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Voorhout.

Als je woningbezitter wordt in Voorhout zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning nam af het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,555 per vierkante meter. Hiermee doet Voorhout het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Voorhout achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Voorhout in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Voorhout is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorhout in 's-Gravenhage.

In de buurt Voorhout in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,214 bewoners per vierkante kilometer en 1,730 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Voorhout zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.