De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vruchtenbuurt is € 4,310/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vruchtenbuurt
4.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vruchtenbuurt is
27%
De woningwaardes in Vruchtenbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vruchtenbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Vruchtenbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,310 per vierkante meter. Hiermee doet Vruchtenbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente 's-Gravenhage. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vruchtenbuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vruchtenbuurt in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Vruchtenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vruchtenbuurt in 's-Gravenhage.

In de buurt Vruchtenbuurt in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,551 bewoners per vierkante kilometer en 3,200 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vruchtenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.