De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heesterbuurt is € 3,932/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heesterbuurt
4.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Heesterbuurt is
38%
De waarde van woningen in Heesterbuurt zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Heesterbuurt.

Als woningbezitter in Heesterbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,932 per vierkante meter. Hiermee doet Heesterbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente 's-Gravenhage. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heesterbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heesterbuurt in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Heesterbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heesterbuurt in 's-Gravenhage.

In de buurt Heesterbuurt in 's-Gravenhage is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 16,825 mensen per vierkante kilometer en 3,810 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Heesterbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,045 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.