De gemiddelde vierkantemeterprijs in Waterbuurt is € 3,808/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Waterbuurt
3.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Waterbuurt is
27%
De woningwaardes in Waterbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Waterbuurt.

Als je een huis koopt in Waterbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,808 per vierkante meter. Hiermee doet Waterbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente 's-Gravenhage. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Waterbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Waterbuurt in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Waterbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Waterbuurt in 's-Gravenhage.

In de wijk Waterbuurt in 's-Gravenhage is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,833 inwoners per vierkante kilometer en 1,840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Waterbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 970 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.