De gemiddelde prijs per vierkante meter in Binnenstad is € 5,357/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Binnenstad
1.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Binnenstad is
37%
De huizenprijzen in Binnenstad zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Binnenstad.

Met een woning in Binnenstad zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,357 per vierkante meter. Hiermee doet Binnenstad het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente 's-Hertogenbosch. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met -7.0% tot € 4,066 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Binnenstad voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Binnenstad in 's-Hertogenbosch?

Een huis kopen in Binnenstad is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Binnenstad in 's-Hertogenbosch.

In de buurt Binnenstad in 's-Hertogenbosch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,917 inwoners per vierkante kilometer en 8,450 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Binnenstad zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 915 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Hertogenbosch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.