De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Vlinderhoven/Sveaholm is € 3,855/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Vlinderhoven/Sveaholm
4.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Vlinderhoven/Sveaholm is
18%
De prijzen van woningen in De Vlinderhoven/Sveaholm zijn het afgelopen jaar gegroeid met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Vlinderhoven/Sveaholm.

Als woningbezitter in De Vlinderhoven/Sveaholm zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,855 per vierkante meter. Hiermee doet De Vlinderhoven/Sveaholm het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Schiedam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Vlinderhoven/Sveaholm voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Vlinderhoven/Sveaholm in Schiedam?

Een huis kopen in De Vlinderhoven/Sveaholm is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Vlinderhoven/Sveaholm in Schiedam.

In de buurt De Vlinderhoven/Sveaholm in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,210 mensen per vierkante kilometer en 470 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Vlinderhoven/Sveaholm zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.