De gemiddelde prijs per vierkante meter in Frankenland is € 2,783/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Frankenland
6.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Frankenland is
34%
De waarde van woningen in Frankenland zijn het afgelopen jaar gezakt met
-10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Frankenland.

Met een woning in Frankenland zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning zakte het afgelopen jaar met -10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,783 per vierkante meter. Hiermee doet Frankenland het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Schiedam. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Frankenland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Frankenland in Schiedam?

Een huis kopen in Frankenland is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Frankenland in Schiedam.

In de buurt Frankenland in Schiedam is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 15,703 inwoners per vierkante kilometer en 825 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Frankenland zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.