De gemiddelde prijs per vierkante meter in Liduinabuurt is € 3,828/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Liduinabuurt
3.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Liduinabuurt is
27%
De huizenprijzen in Liduinabuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
25.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Liduinabuurt.

Met een woning in Liduinabuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,828 per vierkante meter. Hiermee doet Liduinabuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Schiedam. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Liduinabuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Liduinabuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Liduinabuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Liduinabuurt in Schiedam.

In de buurt Liduinabuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,657 inwoners per vierkante kilometer en 290 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Liduinabuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.