De gemiddelde vierkantemeterprijs in Natuurkundigenbuurt is € 3,077/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Natuurkundigenbuurt
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Natuurkundigenbuurt is
27%
De waarde van huizen in Natuurkundigenbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Natuurkundigenbuurt.

Als bezitter van een huis in Natuurkundigenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,077 per vierkante meter. Hiermee doet Natuurkundigenbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Schiedam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Natuurkundigenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Natuurkundigenbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Natuurkundigenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Natuurkundigenbuurt in Schiedam.

In de wijk Natuurkundigenbuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,303 bewoners per vierkante kilometer en 645 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Natuurkundigenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.