De gemiddelde prijs per vierkante meter in Polderwetering is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Polderwetering
16.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Polderwetering is
17%
De prijzen van woningen in Polderwetering zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Polderwetering.

Als je woningbezitter wordt in Polderwetering zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Polderwetering het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Schiedam. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Polderwetering achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Polderwetering in Schiedam?

Een huis kopen in Polderwetering is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Polderwetering in Schiedam.

In de buurt Polderwetering in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 596 bewoners per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Polderwetering zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.