De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wibautbuurt is € 3,503/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Wibautbuurt
6.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Wibautbuurt is
31%
De waarde van huizen in Wibautbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Wibautbuurt.

Als je een huis koopt in Wibautbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,503 per vierkante meter. Hiermee doet Wibautbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Schiedam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wibautbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wibautbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Wibautbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wibautbuurt in Schiedam.

In de wijk Wibautbuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,529 inwoners per vierkante kilometer en 1,830 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Wibautbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 710 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze diverse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.