De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Singels is € 2,942/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Singels
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in De Singels is
38%
De huizenprijzen in De Singels zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Singels.

Als bezitter van een huis in De Singels zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,942 per vierkante meter. Hiermee doet De Singels het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Smallingerland. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,752 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Singels voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Singels in Drachten?

Een huis kopen in De Singels is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Singels in Drachten.

In de wijk De Singels in Drachten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,486 bewoners per vierkante kilometer en 1,750 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Singels zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 475 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.