De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Trisken is € 2,226/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in De Trisken
0.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Trisken is
27%
De huizenprijzen in De Trisken zijn het afgelopen jaar gezakt met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Trisken.

Als je woningbezitter wordt in De Trisken zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs zakte het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,226 per vierkante meter. Hiermee doet De Trisken het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Smallingerland. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,752 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Trisken achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Trisken in Drachten?

Een huis kopen in De Trisken is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Trisken in Drachten.

In de buurt De Trisken in Drachten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,322 bewoners per vierkante kilometer en 1,500 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Trisken zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 515 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.