De gemiddelde prijs per vierkante meter in Fennepark is € 3,160/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Fennepark
2.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Fennepark is
20%
De woningprijzen in Fennepark zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Fennepark.

Met een woning in Fennepark zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,160 per vierkante meter. Hiermee doet Fennepark het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Smallingerland. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,752 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Fennepark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Fennepark in Drachten?

Een huis kopen in Fennepark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Fennepark in Drachten.

In de buurt Fennepark in Drachten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,951 inwoners per vierkante kilometer en 525 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Fennepark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Drachten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.