De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Eng Zuid is € 4,895/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in De Eng Zuid
-0.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in De Eng Zuid is
21%
De prijzen van woningen in De Eng Zuid zijn het afgelopen jaar gezakt met
-6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Eng Zuid.

Als woningbezitter in De Eng Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,895 per vierkante meter. Hiermee doet De Eng Zuid het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Soest. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Eng Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Eng Zuid in Soest?

Een huis kopen in De Eng Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Eng Zuid in Soest.

In de buurt De Eng Zuid in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 977 mensen per vierkante kilometer en 135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in De Eng Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.