De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Eng is € 3,968/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Eng
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Eng is
28%
De waarde van woningen in De Eng zijn het afgelopen jaar opgelopen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Eng.

Als je woningbezitter wordt in De Eng zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,968 per vierkante meter. Hiermee doet De Eng het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Soest. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Eng voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Eng in Soest?

Een huis kopen in De Eng is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Eng in Soest.

In de buurt De Eng in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,979 bewoners per vierkante kilometer en 1,460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Eng zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 455 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.