De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hees is € 6,727/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Hees
15.6%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Hees is
23%
De huizenprijzen in Hees zijn het afgelopen jaar gestegen met
57.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hees.

Als je een huis koopt in Hees zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 57.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,727 per vierkante meter. Hiermee doet Hees het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Soest. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hees voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hees in Soest?

Een huis kopen in Hees is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hees in Soest.

In de wijk Hees in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 643 inwoners per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Hees zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 16% tussen de 25 tot 45 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.