De gemiddelde prijs per vierkante meter in Klein Engendaal Noord is € 4,883/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Klein Engendaal Noord
1.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Klein Engendaal Noord is
27%
De prijzen van woningen in Klein Engendaal Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Klein Engendaal Noord.

Als je woningbezitter wordt in Klein Engendaal Noord zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,883 per vierkante meter. Hiermee doet Klein Engendaal Noord het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Soest. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Klein Engendaal Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Klein Engendaal Noord in Soest?

Een huis kopen in Klein Engendaal Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Klein Engendaal Noord in Soest.

In de buurt Klein Engendaal Noord in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,739 bewoners per vierkante kilometer en 210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Klein Engendaal Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.