De gemiddelde prijs per vierkante meter in Paltz is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Paltz is
81%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Paltz.

Als woningbezitter in Paltz zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Paltz het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Soest. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Paltz achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Paltz in Soest?

Een huis kopen in Paltz is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Paltz in Soest.

In de buurt Paltz in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 27 mensen per vierkante kilometer en 90 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Paltz zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 3% tussen de 15 tot 25 jaar en 3% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.