De gemiddelde vierkantemeterprijs in Den Dolder-Noord is € 4,666/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Den Dolder-Noord
3.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Den Dolder-Noord is
24%
De prijzen van huizen in Den Dolder-Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Den Dolder-Noord.

Als je investeert in een huis in Den Dolder-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,666 per vierkante meter. Hiermee doet Den Dolder-Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Zeist. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Den Dolder-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Den Dolder-Noord in Den Dolder?

Een huis kopen in Den Dolder-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Den Dolder-Noord in Den Dolder.

In de wijk Den Dolder-Noord in Den Dolder is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 885 mensen per vierkante kilometer en 985 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Den Dolder-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 380 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Den Dolder on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.