De gemiddelde vierkantemeterprijs in Soestduinen is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Soestduinen
-5.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Soestduinen is
27%
De woningprijzen in Soestduinen zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Soestduinen.

Als je investeert in een huis in Soestduinen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Soestduinen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Soest. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Soestduinen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Soestduinen in Soest?

Een huis kopen in Soestduinen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Soestduinen in Soest.

In de wijk Soestduinen in Soest is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 66 mensen per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Soestduinen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Soest on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.