De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Gentiaan is € 3,570/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Gentiaan
2.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Gentiaan is
20%
De waarde van woningen in De Gentiaan zijn het afgelopen jaar opgelopen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Gentiaan.

Als woningbezitter in De Gentiaan zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,570 per vierkante meter. Hiermee doet De Gentiaan het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Son en Breugel. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Gentiaan voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Gentiaan in Son en Breugel?

Een huis kopen in De Gentiaan is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Gentiaan in Son en Breugel.

In de buurt De Gentiaan in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,482 mensen per vierkante kilometer en 1,715 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Gentiaan zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 785 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.