De lokale huizenmarkt in Son.

Als bezitter van een huis in Son zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,281 per vierkante meter. Hiermee doet Son het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Son en Breugel. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,887 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Son voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Son in Son en Breugel?

Een huis kopen in Son is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Son in Son en Breugel.

In de wijk Son in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,901 bewoners per vierkante kilometer en 2,415 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Son zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 625 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.