De gemiddelde vierkantemeterprijs in Mussel Buitengebied is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Mussel Buitengebied is
15%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Mussel Buitengebied.

Als je investeert in een huis in Mussel Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Mussel Buitengebied het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Stadskanaal. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Mussel Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Mussel Buitengebied in Vledderveen?

Een huis kopen in Mussel Buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Mussel Buitengebied in Vledderveen.

In de wijk Mussel Buitengebied in Vledderveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7 mensen per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Mussel Buitengebied zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vledderveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.