De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dideldom is € 2,332/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Dideldom
1.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Dideldom is
20%
De woningprijzen in Dideldom zijn het afgelopen jaar gezakt met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Dideldom.

Als je woningbezitter wordt in Dideldom zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,332 per vierkante meter. Hiermee doet Dideldom het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Stadskanaal. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dideldom achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dideldom in Stadskanaal?

Een huis kopen in Dideldom is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dideldom in Stadskanaal.

In de buurt Dideldom in Stadskanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 352 bewoners per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Dideldom zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Stadskanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.