De gemiddelde vierkantemeterprijs in Industriegebied Vleddermond is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Industriegebied Vleddermond is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Industriegebied Vleddermond.

Als je investeert in een huis in Industriegebied Vleddermond zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industriegebied Vleddermond het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Stadskanaal. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Industriegebied Vleddermond achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Industriegebied Vleddermond in Stadskanaal?

Een huis kopen in Industriegebied Vleddermond is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industriegebied Vleddermond in Stadskanaal.

In de wijk Industriegebied Vleddermond in Stadskanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 150 mensen per vierkante kilometer en 150 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Industriegebied Vleddermond zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Stadskanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.