De gemiddelde prijs per vierkante meter in Parkwijk is € 2,767/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Parkwijk
1.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Parkwijk is
23%
De woningwaardes in Parkwijk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Parkwijk.

Als woningbezitter in Parkwijk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,767 per vierkante meter. Hiermee doet Parkwijk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Stadskanaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Parkwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Parkwijk in Stadskanaal?

Een huis kopen in Parkwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Parkwijk in Stadskanaal.

In de buurt Parkwijk in Stadskanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,248 mensen per vierkante kilometer en 1,230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Parkwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 370 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Stadskanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.