De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stadskanaal Noord is € 2,496/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Stadskanaal Noord
5.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Stadskanaal Noord is
18%
De huizenprijzen in Stadskanaal Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
31.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Stadskanaal Noord.

Als je woningbezitter wordt in Stadskanaal Noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 31.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,496 per vierkante meter. Hiermee doet Stadskanaal Noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Stadskanaal. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stadskanaal Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stadskanaal Noord in Stadskanaal?

Een huis kopen in Stadskanaal Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stadskanaal Noord in Stadskanaal.

In de buurt Stadskanaal Noord in Stadskanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 109 bewoners per vierkante kilometer en 375 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Stadskanaal Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Stadskanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.