De gemiddelde vierkantemeterprijs in Clingenborgh is € 3,110/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Clingenborgh
14.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Clingenborgh is
42%
De huizenprijzen in Clingenborgh zijn het afgelopen jaar gestegen met
26.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Clingenborgh.

Als bezitter van een huis in Clingenborgh zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 26.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,110 per vierkante meter. Hiermee doet Clingenborgh het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Steenwijkerland. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,982 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Clingenborgh voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Clingenborgh in Steenwijk?

Een huis kopen in Clingenborgh is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Clingenborgh in Steenwijk.

In de wijk Clingenborgh in Steenwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,552 bewoners per vierkante kilometer en 685 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Clingenborgh zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Steenwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.