De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Willemsoord is € 0/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Willemsoord
13.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied Willemsoord is
24%
De woningprijzen in Buitengebied Willemsoord zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Willemsoord.

Als woningbezitter in Buitengebied Willemsoord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Willemsoord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Steenwijkerland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,982 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Willemsoord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Willemsoord in Willemsoord?

Een huis kopen in Buitengebied Willemsoord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Willemsoord in Willemsoord.

In de buurt Buitengebied Willemsoord in Willemsoord is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 55 mensen per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Willemsoord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Willemsoord on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.