De gemiddelde vierkantemeterprijs in Centrum is € 2,526/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum
10.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Centrum is
35%
De prijzen van huizen in Centrum zijn het afgelopen jaar verminderd met
-7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Centrum.

Als bezitter van een huis in Centrum zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,526 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Stein. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,610 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Centrum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Centrum in Stein?

Een huis kopen in Centrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum in Stein.

In de wijk Centrum in Stein is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,148 bewoners per vierkante kilometer en 1,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Centrum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Stein on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.