De gemiddelde vierkantemeterprijs in Centrum ten noorden van de Vecht is € 4,785/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum ten noorden van de Vecht
2.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Centrum ten noorden van de Vecht is
27%
De prijzen van huizen in Centrum ten noorden van de Vecht zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Centrum ten noorden van de Vecht.

Als bezitter van een huis in Centrum ten noorden van de Vecht zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,785 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum ten noorden van de Vecht het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Centrum ten noorden van de Vecht voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Centrum ten noorden van de Vecht in Maarssen?

Een huis kopen in Centrum ten noorden van de Vecht is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum ten noorden van de Vecht in Maarssen.

In de wijk Centrum ten noorden van de Vecht in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,756 bewoners per vierkante kilometer en 195 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Centrum ten noorden van de Vecht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 27% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.