De gemiddelde prijs per vierkante meter in Schilderskwartier is € 4,369/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schilderskwartier
4.9%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Schilderskwartier is
34%
De woningprijzen in Schilderskwartier zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Schilderskwartier.

Met een woning in Schilderskwartier zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,369 per vierkante meter. Hiermee doet Schilderskwartier het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Stichtse Vecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,736 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schilderskwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Schilderskwartier in Maarssen?

Een huis kopen in Schilderskwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schilderskwartier in Maarssen.

In de buurt Schilderskwartier in Maarssen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,006 inwoners per vierkante kilometer en 920 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Schilderskwartier zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.