De gemiddelde vierkantemeterprijs in Fazantenkamp is € 3,778/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Fazantenkamp
8.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Fazantenkamp is
26%
De woningprijzen in Fazantenkamp zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Fazantenkamp.

Als bezitter van een huis in Fazantenkamp zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,778 per vierkante meter. Hiermee doet Fazantenkamp het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Stichtse Vecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Fazantenkamp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Fazantenkamp in Maarssen?

Een huis kopen in Fazantenkamp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Fazantenkamp in Maarssen.

In de wijk Fazantenkamp in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,270 bewoners per vierkante kilometer en 965 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Fazantenkamp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 415 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.