De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verbindingswegen is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verbindingswegen is
50%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verbindingswegen.

Als je woningbezitter wordt in Verbindingswegen zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verbindingswegen het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Stichtse Vecht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verbindingswegen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verbindingswegen in Maarssen?

Een huis kopen in Verbindingswegen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verbindingswegen in Maarssen.

In de buurt Verbindingswegen in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 31 bewoners per vierkante kilometer en 20 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verbindingswegen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 25% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.