De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zebraspoor is € 4,134/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zebraspoor
6.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zebraspoor is
30%
De waarde van huizen in Zebraspoor zijn het afgelopen jaar opgelopen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zebraspoor.

Als je een huis koopt in Zebraspoor zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,134 per vierkante meter. Hiermee doet Zebraspoor het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zebraspoor voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zebraspoor in Maarssen?

Een huis kopen in Zebraspoor is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zebraspoor in Maarssen.

In de wijk Zebraspoor in Maarssen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,595 inwoners per vierkante kilometer en 785 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zebraspoor zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.