De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zwanenkamp is € 3,987/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zwanenkamp
4.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zwanenkamp is
24%
De waarde van huizen in Zwanenkamp zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zwanenkamp.

Als je investeert in een huis in Zwanenkamp zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,987 per vierkante meter. Hiermee doet Zwanenkamp het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zwanenkamp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zwanenkamp in Maarssen?

Een huis kopen in Zwanenkamp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zwanenkamp in Maarssen.

In de wijk Zwanenkamp in Maarssen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,185 mensen per vierkante kilometer en 1,025 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zwanenkamp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 525 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.