De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied Tilburg Noord-West is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Buitengebied Tilburg Noord-West is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Tilburg Noord-West.

Als je investeert in een huis in Buitengebied Tilburg Noord-West zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Tilburg Noord-West het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Tilburg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Tilburg Noord-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Tilburg Noord-West in Tilburg?

Een huis kopen in Buitengebied Tilburg Noord-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Tilburg Noord-West in Tilburg.

In de wijk Buitengebied Tilburg Noord-West in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8 mensen per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Tilburg Noord-West zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.