De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Hasselt is € 3,082/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Hasselt
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Hasselt is
33%
De waarde van huizen in De Hasselt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Hasselt.

Als je een huis koopt in De Hasselt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,082 per vierkante meter. Hiermee doet De Hasselt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Tilburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Hasselt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Hasselt in Tilburg?

Een huis kopen in De Hasselt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Hasselt in Tilburg.

In de wijk De Hasselt in Tilburg is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,491 inwoners per vierkante kilometer en 3,705 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Hasselt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,010 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.