De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kanaalzone is € 3,375/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kanaalzone
3.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kanaalzone is
28%
De waarde van huizen in Kanaalzone zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kanaalzone.

Als je investeert in een huis in Kanaalzone zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,375 per vierkante meter. Hiermee doet Kanaalzone het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Tilburg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kanaalzone achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kanaalzone in Tilburg?

Een huis kopen in Kanaalzone is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kanaalzone in Tilburg.

In de wijk Kanaalzone in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 894 mensen per vierkante kilometer en 475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Kanaalzone zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 21% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.