De gemiddelde vierkantemeterprijs in Gesworen Hoek is € 3,355/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Gesworen Hoek
6.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Gesworen Hoek is
29%
De huizenprijzen in Gesworen Hoek zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Gesworen Hoek.

Als je een huis koopt in Gesworen Hoek zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,355 per vierkante meter. Hiermee doet Gesworen Hoek het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Tilburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Gesworen Hoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Gesworen Hoek in Tilburg?

Een huis kopen in Gesworen Hoek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gesworen Hoek in Tilburg.

In de wijk Gesworen Hoek in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,475 inwoners per vierkante kilometer en 1,805 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Gesworen Hoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 680 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.