De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tuindorp De Kievit is € 3,171/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tuindorp De Kievit
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Tuindorp De Kievit is
23%
De huizenprijzen in Tuindorp De Kievit zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Tuindorp De Kievit.

Als bezitter van een huis in Tuindorp De Kievit zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,171 per vierkante meter. Hiermee doet Tuindorp De Kievit het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Tilburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tuindorp De Kievit achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tuindorp De Kievit in Tilburg?

Een huis kopen in Tuindorp De Kievit is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tuindorp De Kievit in Tilburg.

In de wijk Tuindorp De Kievit in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,631 bewoners per vierkante kilometer en 2,070 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Tuindorp De Kievit zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,080 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.