De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oerle is € 3,307/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oerle
4.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Oerle is
34%
De waarde van huizen in Oerle zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oerle.

Als je investeert in een huis in Oerle zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,307 per vierkante meter. Hiermee doet Oerle het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Tilburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oerle achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oerle in Tilburg?

Een huis kopen in Oerle is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oerle in Tilburg.

In de wijk Oerle in Tilburg is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,880 mensen per vierkante kilometer en 3,635 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oerle zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 695 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.