De gemiddelde prijs per vierkante meter in Quirijnstok is € 2,829/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Quirijnstok
1.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Quirijnstok is
26%
De waarde van woningen in Quirijnstok zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Quirijnstok.

Als je woningbezitter wordt in Quirijnstok zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,829 per vierkante meter. Hiermee doet Quirijnstok het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Tilburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Quirijnstok achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Quirijnstok in Tilburg?

Een huis kopen in Quirijnstok is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Quirijnstok in Tilburg.

In de buurt Quirijnstok in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,517 bewoners per vierkante kilometer en 2,095 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Quirijnstok zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 705 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.